Nytt från och med denna vecka är att salongen kommer erbjuda hårförlängning  med tejpmetod. Tejphår är den skonsammaste metoden för hårförlängning på marknaden och en uppskattad behandling bland kunder. Många kunder märker stor skillnad på sitt naturliga hår under perioden de har löshår.

Eftersom fästena på tejpen kapslar in det naturliga håret så kommer mesta dels av skadan som t.ex värmetänger, avgaser m.m gör, att tas upp av löshåret. Vilket leder till att ditt naturliga hår fortfarande mår otroligt bra och kan fokusera på att växa ut och bli friskt och starkt. Hårförlängningen är gjord av 100% äkta Remy hår och har hög kvalitet. Håret kan sättas om flera gånger. 

Rekommenderat är att sätta om (flytta upp) löshåret var 6-8 vecka för att hålla det fint. (Samma löshår kan tejpas om och sättas på nytt igen så länge du följer skötselråd noga och tar hand om ditt löshår!


Jag har själv haft löshår i flera år. Därför kändes det givet att det var en behandling som jag bara måste kunna erbjuda er kunder i min rosa skönhetssalong! Jag kommer under behandlingen erbjuda er en lugn stund där jag utför insättningen av löshåret, inskärning, samt stylar håret. I priset kommer även en konsultation att ingå.

Eftersom löshåret inte får näring från hårrötterna så kommer det krävas mer skötsel än vad ditt naturliga hår behöver. Därför hittar ni en separat sida på hemsidan där ni kan läsa allt gällande skötsel av håret, frågor och svar samt även lite tips och trix som hjälper er i vardagen! 

Klicka på knappen här under för att komma direkt till tips-sidan!O M   B E H A N D L I N G E N

En konsultation måste alltid utföras minst 3 dagar innan isättning av hår så jag hinner beställa hem rätt färg som passar just dig & ditt hår. Håret är 100gram & finns i 40 & 60 cm långt. Önskas mer hår tillkommer en kostnad. Meddela mig för frågor kring detta. 100 gram hår räcker normalt till en hårförlängning.

INFÖR

Oavsett vilken metod du vill använda ska du boka in en konsultation först. Den är kostnadsfri och vi går igenom färgval, längd m.m När du kommer för isättning ska ditt hår vara nytvättat men torrt och inga produkter i. 

ANVÄND EJ BALSAM INNAN DITT BESÖK

 Vi går alltid igenom vart efter vi sätter in håret och det är viktigt att du förstår att vi inte kan färga håret på plats och att det därför måste stämma med den konsultation vi utfört tidigare. Låt håret vila från styling och tvätt minst två dagar efter applicering. 

Skötselråd skickas med hem.  Om ni har ytterligare frågor eller funderingar gällande denna fantastiska behandling, tveka inte att höra av er till mig.  info@misspink.se

Jag kommer inom kort även att posta ytterligare information samt prisuppgifter. Allt detta hittar ni även på boka direkt, där ni bokar in er för en hårförlängning. Använd länken här under för att komma direkt till bokningen!


Hårförlängning prislista


GULDSTUND

(hårförlängning )

Hos mig kan ni nu boka in en lyxigare behandling som innehåller isättning av löshår i+ 1 glas med rosa glittrande bubblor (alkoholfritt) samt ett lyxigt fruktfat.

Ett fruktfat och chokladdipp ingår. (Frukterna varierar från säsong & utbud på råvaror.

Pris: 

40 cm (100 gram) 2900:-

60 cm (100 gram) 3500:-GULDSTUND

(hårförtjockning

Hos mig kan ni nu boka in en lyxigare behandling som innehåller isättning av löshår i+ 1 glas med rosa glittrande bubblor (alkoholfritt) samt ett lyxigt fruktfat.

Ett fruktfat och chokladdipp ingår. (Frukterna varierar från säsong & utbud på råvaror.

Pris:

30-40cm ( 50-100 gram) 2500:-


- Hårförlängning, återbesök:


Vid återbesöket plockar vi ur fästena och reder ut håret ordentligt. Vi byter ut tejpen på löshårets fästen och flyttar upp de. Detta bör göras var åttonde vecka.

Pris:

1500:-

- Isättning av eget löshår 


Jag sätter i löshår som du själv har med dig. (max 150 gram. vid mer hår tilkommer en kostad på 500kr) 

Pris:

1500:-


- Borttagning av tejphår

Borttagning av löshår med tejpmetoden. Detta gäller hårförtjockning till normal hårförlängning upp till ca 120 gram. För tjock hårförlängning kontakta mig så jag kan lägga på mer tid. Priset avser per timme. En timme räcker till hårförtjockning eller normal hårförlängning på ca 100 gram. 


Pris:

600 :-

- Återbesök löshår, garanti

Om du behöver komma tillbaka för att kolla igenom fästena eller håret eller om något skulle kännas tokigt med inskärning eller annat är du välkommen att boka denna gratis garantitjänst. Jag vill ju såklart att allt ska kännas perfekt & ibland märker man kanske inte vissa saker direkt. Denna tjänst gäller inom 20 dagar från isättningen. 

Pris:

 Kostnadsfri

- Konsultation för förlängning 

Konsultation för förlängning eller förtjockning med tejphår

EN KONSULTATION MÅSTE ALLTID UTFÖRAS INNAN ISÄTTNING AV LÖSHÅR.


Pris:

Kostnadsfri