M I C R O B O T O X (M I C R O G O L D)


M I C R O B O T OX 

Microbotox, microtoxin, microgold

Är en S U P E R L Y X I G ansiktsbehandling där jag boostar  huden med serum och vitaminer som huden behöver. Bland annat hyaluronsyra från Filogra samt en mindre dos botox, som ni vet är botox P E R F E K T för just stora porer.

 Denna behandling är perfekt för att släta ut fina linjer i ansiktet och kan hjälpa till att bleka pigment förändringar och akneärr. Man får en jämnare hudton och porerna minskas efter behandlingen. Men framförallt lämnar du salongen med ett fantastiskt glow och lyster i huden! Man har sett goda resultat vid hudproblem så som rosacea och akneproblem. Dessa ska minska och förbättras i samband med en microgold behandling. 

G U L D S H O T 

Man använder sig av en liten behållare fylld med en guldshot. Den innehåller alla serum och vitaminer som huden behöver för att må bra. 20 stycken tunna små nålar i 24 karat G U L D stämplas in i huden. Detta är en smärtfri behandling och den lilla mängd botox som stämplas in kommer inte att påverka ansiktets mimik. Detta är en superlyxig ansiktsbehandling som boostar huden med fukt. 


Behandlingen avslutas med en kylande & lugnande ansiktsmask.P R I S   M I C R O G O L D 

Microgold/microtoxin: 1500:-