T R Å D L Y F T

P D O   T R Å D L Y F T

Kommer snart!

Trådlyft skapar ett lyft i ansiktet utan plastikkirurgi och är en säker metod som ger utmärkta estetiska resultat. Metoden ger ingen synlig ärrbildning och ger i ett naturligt resultat. Trådlyft utförs i syfte att korrigera samt förstärka ansiktsform och konturer vilket skapar ett naturligt lyft. Tunna trådar förs in under huden med hjälp av en tunn nål i syfte att lyfta huden. PDO-trådens närvaro under huden ökar stödet till vävnaden och ökar hudens egen förmåga till förnyelse. Det leder i sin tur till tightare hud och ökar hudens egen förmåga att producera kollagen och elastin.


Under behandlingen används PDO-tråd vilket är välkänt inom kirurgi. Trådarna är gjorda av det vävnadsvänliga och biokompatibla ämnet polydioxanon (PDO). Vilket är en kemiskförgrening som används inom kirurgi. Tråden är färglös och biologisk nedbrytbar. Det innebär att kroppen själv bryter ner tråden.

Behandlingen tar mellan 30-60 minuter beroende på vilka samt hur många områden som behöver behandlas för önskat resultat. Resultat kan ses omgående efter behandlingen och förbättras successivt i takt med att kroppen bygger upp kollagen. Läkningsprocessen är individuell men du förväntas kunna återgå till vardagen direkt efter behandlingen. Blåmärken och svullnad kan förekomma under första veckorna efter behandlingen. Det är även vanligt att huden stramar de första två veckorna. PDO-tråden som används under behandlingen bryts ner naturligt av kroppen efter 6-9 månader. Kroppen stimulerar området runt tråden och byggt upp kollagen som gör att lyftet förblir trots att tråden bryts ner. Resultatet av behandlingen håller i 12-14 månader men kan variera beroende på ålder, livsstil och hudtyp. 


M I N I T R Å D L Y F T 

Under minitrådlyft används 10-20 trådar under huden med syfte att lyfta ett begränsat område ex mungipor, glabella eller tear trough. Den här behandlingen är snabb, enkel och nästan smärtfri och är ett bra alternativ till fillers och botox. 


O l i k a    o m r å d e n    a t t    b e h a n d l a 

  • Panna
  • Fox eyes, Ögonbryns lyft, hamsterpåsar (hängande hud under ögonen)
  • Halslyft
  • Haklyft
  • Mungipor, ojämn käklinje
  • Lös hud på överarmarna (gäddhäng)