B B  G L O W


E N   T Y P   A V   M I C R O N E E D L I N G 

Detta är det senaste inom estetiken och behandlingen är en typ av microneedling som tillför ett färgat serum till huden. Detta slussas in med hjälpa sterila nålar. Ett vanligt tillväga gångsätt är att man arbetar med contouringteknik i samband med en BB glow behandling. OBS, behandlingen har 18 års gräns!

Denna behandling är perfekt om du upplever att du har mörka ringa under ögonen, ojämn hudton eller pigmentfläcka. Dessa besvär förbättras efter en BB glow behandling. Man skulle kunna säga att detta är som en semi permanent foundation som ger dig en pigg och fräsch uppsyn. Effekten av behandlingen syns redan efter första omgången och håller upptill 2 veckor. För att få ett mer långvarigt resultat så rekommenderas det att kund utför en kur. Denna kur innehåller 3-5 behandlingar. Allt beror på hudens acceptans gentemot behandlingen och önskat resultat. 


V E R K S A M   M O T...

... En hud som bleknat, jämnar ut hudtonen

Kontroll av överdriven aktiv melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)

Kollagenproduktion stimuleras

Förbättrar hudens elasticitet och naturliga skydd

Tillför näring och fukt till huden

Föryngrar och lyfter ansiktet

Minskar rynkor och porer


U T F Ö R A N D E 

Denna behandling startat med en djuprengöring av ansiktet, detta för att rengöra huden från sminkrester, fetter, hudceller och för att ha en clean yta att börja med. Man återfuktar alltid huden med ett serum innan behandlingen börjar. 

Man fördelar BB glow serumet jämnt över hela ansiktet. Tack vare den unika metoden som används kan denna behandling även appliceras på ögonlocken! Behandlingen avslutas med en återfuktande gelemask som lugnar ner eventuella irritationer i huden. 

E F T E R V Å R D 

Tvätta inte ansiktet första kvällen efter behandlingen. Undvik fysisk aktivitet, bastu eller bad första 48h. Undvik aktiv sol i 2 veckor och använd en högsolskyddsfaktor, minst SPF 50. Undvik att utfår behandlingar så som peeling, fillers och laser


U N D V I K   B E H A N D L I N G E N   O M   D U...

- Är gravid eller ammar
- Äter blodförtunnande läkemedel
- Har diabetes
- Har inflammerad akne, eller ätit aknemedicin de senaste 6 månaderna
- Har en infektion eller känner dig sjuk
- Har en pågående herpesinfektion i kroppen
- Intar kortison
- Har strålbehandlats senaste året. 


P R I S   B B   G L O W:

BB GLOW + KEMISK PEELING: 1000:-