T A N D B L E K N I N G


T A N D B L E K N I N G

Nytt i salong är skonsam tandblekning! Jag är stolt över att arbetar med kvalitetsmärket Tooth Fairy som skonsamt bleker dina tänder på ett säkert sätt. Vi använder oss av en UV-lampa och gele utan väteperoxid. Denna bleker dina tänder upp till 12 nyanser på en behandling. Denna typ av tandblekning skadar varken ditt tandkött eller emalj och medför inga ilningar. 


U T F Ö R A N D E

En gele utan väteperoxid kommer appliceras på dina tänder, Denna gele kommer att bleka dina tänder upp till 12 nyanser bara på en behandling. En speciell UV-lampa används under behandlingen i tre omgångar. Tänderna belyses med lampan i 3x15minuter. 


F Ö R E   B E H A N D L I N G E N

Det mest centrala att tänka på innan din behandling är att blekningen INTE kommer att bleka på eller under tandsten. Jag rekommenderar dig som har mycket tandsten att besöka tandläkaren och ta bort dessa innan en tandblekning för bästa resultat. 

Borsta tänderna noggrant innan ditt besök. Se till så att det inte ligger något skärp kvar mellan tänderna då detta kan påverka resultatet. Tandborstning innan behandlingen är viktigt för att ha en ren yta att arbeta på. 

Om du har lagning eller porslinstand på de främre tänderna, vänligen kontakta mig innan behandlingen då blekningen varken bleker på plast eller porslin. 


E F T E R V Å R D   A V   T A N D B L E K N I N G

- Undvik mat och dryck med starka färgämnen de första 48h. (rödvin, tomatsås, spenat)

- Undvik rökning och snusning under de första 24h


P R I S   T A N D B L E K N I N G:
1500:-