T A N D B L E K N I N G


T A N D B L E K N I N G

Skonsam tandblekning! Utförs med kvalitetsmärket Tooth Fairy som skonsamt bleker tänder på ett säkert sätt. Vi använder oss av en UV-lampa och gele utan väteperoxid. Bleker dina tänder upp till 12 nyanser på en behandling. Skadar varken ditt tandkött eller emalj och medför inga ilningar. 


U T F Ö R A N D E

En gele utan väteperoxid kommer appliceras på tänderna. Gelen kommer att bleker tänder upp till 12 nyanser bara på en behandling. En speciell UV-lampa används under behandlingen i tre omgångar. Tänderna belyses med lampan i 3x15minuter. 


F Ö R E   B E H A N D L I N G E N

Det mest centrala att tänka på innan behandling är att blekningen INTE kommer att bleka på eller under tandsten. Därför rekommenderas du som har mycket tandsten att besöka tandläkaren och ta bort dessa innan en tandblekning för bästa resultat. 

Borsta tänderna noggrant innan besöket. Se till så att det inte ligger något skärp kvar mellan tänderna då detta kan påverka resultatet. Tandborstning innan behandlingen är viktigt för att ha en ren yta att arbeta på. 

Om du har lagning eller porslinstand på de främre tänderna, vänligen kontakta slaongen innan behandlingen då blekningen varken bleker på plast eller porslin. 


E F T E R V Å R D   A V   T A N D B L E K N I N G

- Undvik mat och dryck med starka färgämnen de första 48h. (rödvin, tomatsås, spenat)

- Undvik rökning och snusning under de första 24h


Priser på alla behandlingar finner ni på vår BokaDirekt