F I L L E R SSalongen erbjuder fillers, Stylage S, M, L och XL. Stylage är klassat som den tredje generationens hudfiller och är uppbyggd av hyaluronsyra, vilket har vi människor i kroppen naturligt. Det är ett icke animaliskt syntetiskt ämne som inte ger ett permanent resultat. Produkten arbetar för att fylla ut fina linjer och rynkor och skapa volym. Används oftast i behandling av läppar, kindben, käkben och haka. Stylage tillför även fukt, skapar en jämnare hud och skulpterar läpparna eller det område du väljer att lägga fillers.

Produkten innehåller antioxidanten Mannitol som förebygger svullnad och rodnad i samband med injiceringen. Injektionen innehåller en liten del av bedövningen lidokain. Stylage finns i flera olika koncentrationer... 

Alla injektionsbehandlingar utförs av salongens legitimerade sjuksköterska.


S t y l a g e   k o n c e n t r a t i o n e r

S är den tunnaste koncentrationen som oftast fyller ut fina linjer med.

S och M används ofta för rynkor och är även det som de flesta injektionsbehandlare skulpterar läppar med. Passar även perfekt för att skulptera och jämna ut läppar som t.ex är veckade och rynkiga. 

L och XL används oftast till djupa veck med och främst XL arbetar upp en fantastiskt volym i t.ex kindben, haka och käkben.F Y R A   O L I K A   V A R I A N T E R

Filorga finns i salonger i fyra olika koncentrationer. Filorga lips, Filorga Universal, Filorga Fina lines och Filorga volym. Lips används för att skulptera och ge mer volym till läpparna. Volym används för att bygga upp volymen i kindben, käkben och haka.

Filorga universal är en tunn fillers och kan motsvaras med Stylage S. 

Fine Lines används ofta vid behandling av fina linjer. Används oftast till att göra tear trough behandlingar,

Materialet innehåller 0.3% Lidokain, vilket är en lokalbedövning. Den är även uppbyggd med tre olika typer av hyaluronsyror som vi människor producerar naturligt. Detta är den första filler-produkten som är uppbyggd på hyaluroner som har en positiv effekt på kollagenproduktionenO l i k a   k o n c e n t r a t i o n e r...


...Av Revolax. Även Revolax kommer i flera olika koncentrationer, utformade för olika områden av ansiktet. Fine, som är den tunnaste av koncentraten, är perfekt för att fylla ytliga linjer, kråkfötter och glabella

Deep är aningens tjockare och är en hållbar gel som används för att skulptera läppar eller fylla ut djupa rynkor, ge volym till haka eller kinder. 

SUB-Q är den tjockaste av materialen och rekommenderas att användas vid behandling av djupare rynkor/veck eller för at skapa konturer av kund, haka och näsa. 

Revolax Fine ger ett otroligt naturligt och fint resultat. Det tunna materialet absorberas snabbt in i huden och skapar en fin och framförallt ett naturligt resultat. Är ett biologiskt och nedbrytbart material som inte innehåller några animaliska produkter. Den innehåller 0,3% Lidokain vilket är en lokalbedövning. 


H å l l b a r h e t

Hållbarheten på behandlingen varierar från person till person. Det beror på att nedbrytningen av materialet sker saktare/snabbare på vissa personer. När området behandlar med material för första gången så äter kroppen successivt upp materialet och det är fullt normalt. 

Därför rekommenderas påfyllning av materialet efter 1-3 månader. För att du ska nå bästa möjliga resultat av behandlingen. 


Efter detta kan hållbarheten på materialet se lite olika ut. Hållbarheten oavsett koncentration brukar vara i ungefär 6-12 månader. Det är ingenting som garanteras då alla bryter ner materialet olika snabbt. 


E F T E R V Å R D