F I L L E R SSalongen erbjuder fillers, Stylage S, M, L och XL. Stylage är klassat som den tredje generationens hudfiller och är uppbyggd av hyaluronsyra, vilket finns i kroppen naturligt. Det är ett icke animaliskt syntetiskt ämne som inte ger ett permanent resultat. Produkten arbetar för att fylla ut fina linjer och rynkor och skapa volym. Används oftast i behandling av läppar, kindben, käkben och haka. Stylage tillför även fukt, skapar en jämnare hud och skulpterar läpparna eller det område du väljer att lägga fillers.

Produkten innehåller antioxidanten Mannitol som förebygger svullnad och rodnad i samband med injiceringen. Injektionen innehåller en liten del av bedövningen lidokain. Stylage finns i flera olika koncentrationer... 

Alla injektionsbehandlingar utförs av salongens legitimerade sjuksköterska.


S t y l a g e   k o n c e n t r a t i o n e r

S är den tunnaste koncentrationen som oftast fyller ut fina linjer med.

S och M används ofta för rynkor och är även det som de flesta injektionsbehandlare skulpterar läppar med. Passar även perfekt för att skulptera och jämna ut läppar som t.ex är veckade och rynkiga. 

L och XL används oftast till djupa veck med och främst XL arbetar upp en fantastiskt volym i t.ex kindben, haka och käkben.


F I L O R G A 


F Y R A   O L I K A   V A R I A N T E R

Filorga finns i salonger i fyra olika koncentrationer:

Lips, universal, fine lines och volym

Lips används för att skulptera och ge volym till läpparna. Används för att bygga upp volymen i bland annat kindben, käkben och haka.

Universal är en tunn fillers och kan motsvaras med Stylage S. 

Fine Lines används ofta vid behandling av fina linjer och i tear trough behandlingar,

Materialet innehåller 0.3% av lokalbedövningen lidokain. Den är även uppbyggd med tre olika typer av hyaluronsyror som korppen producerar naturligt. Detta är den första filler-produkten som är uppbyggd på hyaluroner som har en positiv effekt på kollagenproduktionen. 


R E V O L A X 


Även Revolax kommer i flera olika koncentrationer, utformade för olika områden av ansiktet. 

Fine, deep, SUB-Q, Fine

Fine, är den tunnaste koncentraten och är perfekt för att fylla ytliga linjer, kråkfötter och glabella

Deep är tjockare och är en hållbar gel som används för att skulptera läppar eller fylla ut djupa rynkor, ge volym till haka eller kinder. 

SUB-Q är den tjockaste och rekommenderas att användas vid behandling av djupare rynkor och veck eller för att skapa konturer av kind, haka och näsa. 

Fine ger ett naturligt resultat. Det tunna materialet absorberas snabbt in i huden och skapar ett fin och framförallt naturligt resultat. Är ett biologiskt nedbrytbart material som inte innehåller några animaliska produkter. Den innehåller 0,3% av lokalbedövningen Lidokain. 


H å l l b a r h e t

Hållbarheten på behandlingen varierar från person till person eftersom nedbrytning av material varierar från person till person. När området behandlar med material för första gången så "äter" kroppen successivt upp materialet och det är fullt normalt. 

En påfyllning av materialet rekommenderas därför efter 1-3 månader. Detta för att du ska nå bästa möjliga resultat.


Efter detta kan hållbarheten på materialet se lite olika ut. Hållbarheten oavsett koncentration brukar vara i ungefär 6-12 månader. Det är ingenting som garanteras då alla bryter ner materialet olika snabbt. 


E F T E R V Å R D