S Ä K E R H E T   P Å   S A L O N G E N 


H Y A L A S E,   E T T   L I V S V I K T I G   M Å S T E!

Hos mig på Miss Pink Beauty Bar hittar ni hyalase. Ett superviktigt preparat att ha hemma ifall en nödsituation uppstår. Varför? Hyalase är ett godkänt läkemedel som löser upp Hyaluronsyra efter injicering.
Hyalase verkar genom att göra vävnaden mellan celler mer genomsläpplig. Detta gör att injicerade ämnen snabbt blir spridda och kan absorberas av kroppen. .
Om någonting skulle gå fel under en behandling är Hyalase det enda som kan hjälpa dig.

Jag har valt att INTE marknadsföra Hyalase som en egen behandling. Detta ska enbart användas i nödfall när något har gått fel under en behandling. Jag kommer därför inte ta emot kunder som vill ha hjälp att ta ut material från ett tidigare behandlat område. Kom ihåg att du för att vara ansluten och godkänd av Säker Klinik i regel MÅSTE ha hyalase på salongen.. 

Hyalase är även ett akutläkemedel som används om en komplikation uppstår vid en fillerbehandling. Dessa komplikationer är sällsynta och mycket ovanliga. Men en klinik som utför injektionsbehandlingar med fillers SKA ha tillgång till detta läkemedel och ha kunskap om hur det används vid en nödsituation. 


L Ä K A R E   K O P P L A D   T I L L   S A L O N G E N

För att få tillstånd till att beställa hem både botox och hyalase behöver du ha en läkare kopplad till salongen. Eftersom både botunilum toxin ( Botox) & Hyalase är receptbelagda läkemedel.

Jag har en legitimerad läkare kopplad till min skönhetssalong vilket gör att jag har möjlighet att beställa hem material för att utföra injektionsbehandlingar. 

Dags att slå hål på myten. Du behöver inte vara SSK för att göra estetisk injektionsbehandlingar! Däremot måste du ha en legitimerad läkare ansluten till kliniken och blivit utbildad av en läkare för att få utföra dessa behandlingar. Botox och hyalase är ett receptbelagt läkemedel som behöver skrivas ut av läkare. Jag har turen att få arbeta tillsammans med en fantastiskt duktig läkare M i k a e l. Han kan hjälpa till vid frågor och funderingar samt även delta vid konsultation & behandling med klient. 

S Ä K E R H E T S Å T G Ä R D E R 

För mig är säkerheten i salongen A-O. Salongen på Kungsgatan 16 har fått godkänt av miljö-och hälsa samt att alla kunder som kommer in genom dörren på sin bokade din är försäkrade med patientansvarsförsäkring vid Säker Klinik. Denna försäkring täcker alla typer av behandling som utförs på salongen. 

A D R E N A L I N P E N N A

Hos mig hittar ni, förutom hyalase, givetvis även en adrenalinpenna ifall olyckan skulle vara framme. Olyckan kan inträffa när man minst anar det och därför är det viktigt att alltid vara väl förbered. Jag är även godkänd via Säker Klinik, detta för att kunna erbjuda mina kunder en professionell, men framförallt säker behandling.

OM ni har frågor eller funderingar angående mina säkerhetsrutiner på salongen. Är ni varmt välkomna att skicka ett mejl till mig så svarar jag så fort möjlighet finns. För mig är det viktigt att dela med mig av rutiner och åtgärder som jag har valt att göra. 

✉️ info@misspink.se