S Ä K E R H E T   P Å   S A L O N G E N 


H Y A L A S E,   E T T   L I V S V I K T I G   M Å S T E!


Hos oss på Miss Pink Beauty Bar hittar ni hyalase. Ett superviktigt preparat att ha hemma ifall en nödsituation uppstår. Varför? Hyalase är ett godkänt läkemedel som löser upp Hyaluronsyra efter injicering.

Hyalase verkar genom att göra vävnaden mellan celler mer genomsläpplig. Det gör att injicerade ämnen snabbt blir spridda och kan absorberas av kroppen. Om någonting skulle gå fel under en behandling är Hyalase det enda som kan hjälpa dig.

Vi har valt att INTE marknadsföra Hyalase som en egen behandling. Det ska enbart användas i nödfall när något har gått fel under en behandling. Vi kommer därför inte ta emot kunder som vill ha hjälp att ta ut material från ett tidigare behandlat område. En salong som utför injektionsbehandlingar måste vara ansluten och godkänd av Säker Klinik och måste i regel ha hyalase på salongen. 

Hyalase är även ett akutläkemedel som används om en komplikation uppstår vid en fillerbehandling. komplikationer är sällsynta och mycket ovanliga. Men en klinik som utför injektionsbehandlingar med fillers SKA ha tillgång till detta läkemedel och ha kunskap om hur det används vid en nödsituation. 


L Ä K A R E  O C H S J U K S K Ö T E R S K A  K O P P L A D   T I L L   S A L O N G E N

För att få tillstånd till att beställa hem både botox och hyalase behöver det finnas en läkare kopplad till salongen. Då både botunilum toxin ( Botox) & Hyalase är receptbelagda läkemedel. Vi på salong Miss Pink Beautybar har en legitimerad läkare, Mikael, kopplad till salongen. Vilket gör att vi har möjlighet att beställa hem material för att utföra injektionsbehandlingar. Läkaren finns där för rådfrågning samt kan delta i konsultation & behandling av kund. 

Sen den 1 juli 2021 har vi även en legitimerad sjuksköterska på plats som utför alla våra injektionsbehandlingar. 


S Ä K E R H E T S Å T G Ä R D E R 

För 0ss är säkerheten i salongen A-O. Salongen på Rådhusgatan 5 har fått godkänt av miljö-och hälsa. Alla kunder som kommer in genom dörren på sin bokade tid är försäkrade med patientansvarsförsäkring vid Säker Klinik. Försäkring täcker alla typer av behandling som utförs på salongen. 

A D R E N A L I N P E N N A

Hos oss hittar ni, förutom hyalase, givetvis även en adrenalinpenna ifall olyckan skulle vara framme. Olyckan kan inträffa när man minst anar det och därför är det viktigt att alltid vara väl förbered. Vi är även godkänd via Säker Klinik, det är för att ha möjlighet att erbjuda våra kunder en professionell, men framförallt säker behandling.

OM ni har frågor eller funderingar angående någon av våra säkerhetsrutiner på salongen, tveka inte att höra av er till oss! Vi svarar så fort möjlighet finns. För oss är det otroligt viktigt att dela med mig av de rutiner och åtgärder som vi följer. 

✉️ info@misspink.se