B O T U L I N U M T O X I N  (B O T O X)


B O T U L I N U M T O X I N (B O T O X)

Botulinumtoxin, Botox, är ett nervgift som injiceras in under huden och försvagar nervens påverkan på muskeln. Det gör att veck och rynkor minskar. Ansiktsmimiken i områden minskar vilket gör att huden slätas ut. För att effekten ska hålla behöver botox fyllas på med några månaders mellanrum. 

Här behandlar man oftast pannan, glabella (argrynkan), kråksparkar och rökrynkorna på överläppen. Resultatet av en botox behandling kommer efter ca 14 dagar. Det är först då som materialet har lagt sig och visar det slutgiltiga resultatet. Det rekommenderas även en påfyllning, eller touch up, efter 14-30 dagar. Detta för att få bäst effekt av botox

Alla injektionsbehandlingar utförs av vår legitimerade sjuksköterska Fanny.


Till de mest populära användningsområdena för botox hör:

  • Behandling av rynkor i ansiktet
  • Behandling av överdriven svettning s.k. hyperhidros
  • Behandling av kronisk migrän
  • Behandling av tandgnissling och tandpressning

.U N D V I K   B O T O X   O M   D U

- Är gravid eller ammar
- Har en känd muskelsjukdom, t.ex ALS
- Är sjuk eller känner dig sjuk
T V Å   T Y P E R  A V   B O T U L I N U M  T O X I N     

På salongen hittar ni två olika märken av Botulinum Toxin: Dysport och Botox Allergan. Skillnaden mellan dessa är egentligen att det är två olika märken och ingen större skillnad på produkten i sig. Hållbarheten varierar från person till person. Men båda är ett muskelavslappnande ämne som förlamar muskeln där den injiceras och därav tar bort uppkomsten av rynkor.
V I K T I G T   A T T   T Ä N K A   P Å  E F T E R

- Undvik att röra det behandlade området

- Undvik att simma, basta eller träna första dygnet. 

- Undvik att massera, peela eller sminka det behandlade området.B O T O X   E T T   O M R Å D E 

Välj 1 av följande område: panna, glabella (argrynkan), kråksparkar, lipflip, rökrynkor överläpp. 

Pris: 1000:- 


B O T O X   T V Å   O M R Å D E N 

Välj 2 av följande område: panna, glabella (argrynkan), kråksparkar, lipflip, rökrynkor överläpp. 

Pris: 1800:-


K Y L I E   J E N N E R   E F F E C T

Botox avanderad

Här injiceras några enheter av Boulinum toxin i olika punkter vid käkmuskeln vilket resulterar i att muskeln slappnar av. Detta ger ansiktet ett avsmalnat intryck och det upplevs mindre brett och kantigt. Detta är en av de hetaste behandlingarna som utförs i USA just nu och ni hittar den även hos mig på Miss Pink Beauty Bar!

Pris: 2500:-


L I P F L I P 

En perfekt behandling att göra på överläpp som gör att munnen ser lite gladare ut. Här injicerar man in i muskeln som drar ner läppen och får den att se sur ut. Medlet injiceras för att läppen ska slappna av och orka lyfta upp sig lite mer. Detta är ingen läppförstoring utan man framhäver läppen och gör att den ser lite fylligare ut. 

Ö G O N B R Y N S L Y F T 

Genom att injicera botulinum toxin i muskeln kring ögonen så ges ett lyft till ögonbrynet. Muskeln slappnar av och brynen lyfts automatiskt uppåt. Detta piggar upp hela ansiktet. Man ser piggare och fräschare ut. Denna behandling kombineras i fördel med behandling av kråksparkar och argrynkan för ett jämnare slutresultat. 

Pris: 1300:-


S V E T T N I N G A R   U N D E R   A R M A R

Botox avancerad 

Vid behandling av onormala svettningar under armarna så injiceras botulinum toxin ytligt på flertalet ställen i armhålan. Detta är för att täppa igen svettkörtlar och porer. Detta är en smärtfri behandling som har gjorts med goda resultat. 

Pris: 2500:- 


B O T O X   T R E   O M R Å D E N

Välj 3 av följande område: panna, glabella (argrynkan), kråksparkar, lipflip, rökrynkor överläpp. 

Pris: 2000:- 


S P Ä N N I N G S H U V U D V Ä R K ?

Botox avancerad 

Om du lider av spänningshuvudvärk eller gnisslar tänder, kan detta va en behandling för dig! Den så kallade Kylie Jenner behandlingen har även visats vara otroligt effektiv för spänningshuvudvärk. Genom att behandla käkmuskeln med boulinum toxin får du muskeln att slappna av. Den så kallade 'tuggmuskeln' minskar i kraft vilket gör att vilket resulterar i att anspänningarna som skapar huvudvärken släpper.

Pris: 2900:-


G U M M Y S M I L E

Botox avancerad

När du vid leende visar mycket tandkött kan du testa denna behandling. Detta uppstår för att du har en överaktiv muskel i överläppen. Här injiceras små mängder av botulinum toxin i den överaktiverade muskeln. Detta gör att området ovanför överläppen kommer längre ner och täcker tandköttet

Pris: 1300:-


B U N N Y   L I N E S 

Botox avancerad

Bunnylines, de vertikala vecken över näsryggen. När vi skrattar eller rynkar på näsan så bildas vertikala rynkor på den övre näsryggen. Här går man in och injicerar botox för att få musklerna att slappna av och ge ett slätare resultat.  

Pris: 1300:-


T o u c h   u p   / å t e r b e s ö k 

(14-21 dagar)

Återbesök för botox. Sker alltid mellan 14-21 dagar efter första botox behandlingen.

Pris: 500:-

K O N S U L T A T I O N 

Konsultation minst 2 dygn innan behandling. Samtycke & betänketid www.misspink.se För info Kan göra på distans 

Pris: 300:-