F I L L E R  A V A N C E R A D


Priser på alla behandlingar finner ni på vår BokaDirekt

N Ä S K O R R I G E R I N G

Korrigering av näsan med fillers. Om du upplever att din näsa är sne, krokig, bullig eller ojämn är detta en perfekt behandling för dig. En mindre mängd av fillermaterial injicerar för att skapa en rakare illusion av näsan. Det är ett bra alternativ till en näsoperation då det blir fina resultat. Före behandlingen läggs lokalbedövning på näsan samt att materialet innehåller en mindre mängd bedövning. 


K I N D B E N / K Ä K B E N

Vid denna behandling så går vi in med material på kind/käkben för att framhäva ansiktsformen. Det leder till en mer markerad linje och är en uppskattad behandling. 1ml / sida injiceras för ett jämnt resultat. Behandlingen kräver en bokning av Fillers 2ml.  


U T F Y L L N A D   A V   H A K A

Hakförstoring med fillers är för att förbättra ansiktsformen i profil. Behandling passar dig som har en grop i hakan, alltså en kluven haka, men också för dig som upplever att hakan är asymmetrisk. Materialet läggs för att framhäva hakan och göra den jämnare eller spetsigare, samt för att fylla ut gropen i en kluven haka.


S U R A   M U N G I P O R / M A R I O N E T T V E CK

Det är linjerna som går från mungipan och ner till haka. Hos vissa är dessa linjer väldigt tydligt markerade och skapar ett surt uttryck i ansiktet. Filler injiceras för att mjuka upp och återföra volymen i området.


T E A R   T R O U G H 

Behandlingen arbetar för att minska fördjupningarna under ögonen. Påsar lägger sig under ögat och skapar skuggor eller mörka ringar under ögonen. Hyaluronsyran i materialet minimerar tomrummet under ögat och bidrar till en piggare och fräschare uppsyn. 

Alla injektionsbehandlingar utförs av salongens legitimerade sjuksköterska.