F I L L E R  A V A N C E R A D


N Ä S K O R R I G E R I N G

Korrigering av näsan med fillers. Om du upplever att din näsa är sne, krokig, bullig eller ojämn är detta en perfekt behandling för dig. Vi injicerar en mindre mängd av fillermaterial för att skapa en rakare illusion av näsan. Detta är ett jättebra alternativ till en näsoperation. Det blir så fina resultat. Före behandlingen läggs lokalbedövning på näsan samt att materialet innehåller en mindre mängd bedövning. 

Pris: 2300:-

K I N D B E N / K Ä K B E N

Vid denna behandling så går vi in med material på kind/käkben för att framhäva ansiktsformen. Detta leder till en mer markerad linje och är en uppskattad behandling. Här läggs 1ml / sida för ett jämnt resultat. Därav kräver detta en bokning av Fillers 2ml!  

Pris: 3800:-


U T F Y L L N A D   A V   H A K A

Hakförstoring med fillers är för att förbättra ansiktsformen i profil. Denna behandling passar dig som har en grop i hakan, alltså en kluven haka, men också för dig som upplever att den är asymmetrisk. Materialet läggs då för att framhäva hakan och göra den jämnare eller spetsigare, eller för att fylla ut gropen i en kluven haka.

S U R A   M U N G I P O R 

Eller också kallade marionettveck. Detta är linjerna som går från mungipan och ner till haka. Hos vissa är dessa linjer väldigt tydligt markerade och skapar ett surt uttryck i ansiktet. Vi går här in med fillers för att mjuka upp och återföra volymen i området.


T E A R   T R O U G H 

I denna behandling går man in för att minska fördjupningarna under ögonen. Dessa 'påsar' lägger sig under ögat och skapar skuggor eller mörka ringar under ögonen. Hyaluronsyran i materialet minimerar tomrummet under ögat och bidrar till en piggare och fräschare uppsyn. 

Pris: 3000:-

Alla injektionsbehandlingar utförs av salongens legitimerade sjuksköterska Rebecca