F R Å G O R  &  S V A R 


Varför tillkommer 150 kr vid vissa bokningar?

Nytt från 1 september 2020. Vid bokning av behandling som förekommer på röddag, helgdag eller efter 18:00 tillkommer 100 kr. Det anses vara en obekväm arbetstid och räknas som vårt OB-tillägg. 


Vad är skillnaden på en botoxbehandling och en fillerbehandling? 

Botox är ett nervgift som bedövar musklerna för att ta bort överdriven aktivitet i muskler vilket då leder till mindre rynkor. Fillers används för att fylla ut t.ex läppar och fina linjer. Eller bygga kindben, käkben, haka osv.


Vad är Hyalase och varför är det så viktigt? 

Hyalase verkar genom att göra vävnaden mellan cellerna mer genomsläpplig. Det gör att det injicerade ämnet sprids snabbare och absorberas av kroppen. Om något skulle injiceras fel under en fillerbehandling är det hyalase som måste injiceras direkt efter för att undvika komplikationer. 


Gör injektionsbehandlingar ont?

Det är en i regel smärtfri behandling, men kan sticka till då nålen går igenom huden. Då botox injiceras kan en brännande känsla kännas men går snabbt över. Vid behandling med fillers används bedövningssalva speciellt vid läppfillers. 


Varför debiterar vi?

När du som kund bokar en tjänst hos oss, binder du dit till ett avtal. Du godkänner att avbokning ska ske 24h innan bokad tid och att vid sen avbokning eller no show så debiteras hela beloppet av behandlingen.

När en bokning görs, reserverar vi den tiden för dig. Alltså kan ingen annan kan boka den tiden. Skulle du som kund då välja att inte dyka upp eller göra en sen avbokning så kommer vi inte kunna sälja tiden till någon annan. Alltså förlorar vi på salongen inkomst för den timmen/timmarna. Hur vet man vilken injektionsbehandlare man ska välja? 

Se till att kolla så behandlaren har en godkänd injektionsutbildning samt är utbildad sjuksköterska! Det är även viktigt att behandlaren har en godkänd patientförsäkring och är godkänd av både Säker Klinik och miljö-och hälsa. Det är även viktigt att personen har hyalase tillgängligt på salongen


Hur länge håller en Botox- eller fillersbehandling?

Botox sitter ca 3-8 månader. Fillers 3-18 månader. (beroende på område)


Vad ska man tänka på innan man bokar en injektionsbehandling? 

Var frisk vid ditt besökUndvik blodförtunnande medel såsom alkohol, Treo & Ipren 1 vecka innan ditt besök.

Kan jag göra kemisk peeling & microneedling  under sommaren? 

Ja, men var noggrann med att smörja in ansiktet med spf 50 flera gången om dagen samt undvika solen helt i en vecka. 


Jag gjorde en botoxbehandling för några dagar sedan, men ser inga resultat. Varför?

Det resultat du har efter 14e dagen är det resultat du kommer att få. Så är du inte nöjd efter 14 dagar, boka ett återbesök för att göra en touch up.


Hur många behandlingar med microneedling behöver jag göra för att uppnå önskat resultat ? 

Beroende på önskat resultat så rekommenderas 3-6 behandlingar.


Vilka områden behandlar ni?

Se info under kategorin Fillers & Botox.


Vad är microneedling ? 

Microneedling är en avancerad nålbehandling där man använder sig av 12 sterila nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. Under behandlingen slussas hyaluronsyra, vitaminer, mineraler och peptider in i huden - vilket ökar hudens cellförnyelse dvs ökar kollagen och elastin produktionen. Man"förstör"huden på djupet och tvingar den att påbörja en nyuppbyggnadsprocess av huden, så det kommer fram ny, hel & fräsch hud.

Microneedling är lämplig om du vill: Släta ut fina linjer, Reducera linjer & rynkor runt ögonen ,Förbättra rosacea ,Minska porer och talgproduktion , Reducerar acneärr .


Vad är BB glow för något?

BB Glow är den senaste trenden inom estetiken och är en typ av Microneedling behandling där ett färgat BB-serum appliceras med sterila nålar i huden. Resultatet blir en jämnare hudton med mer lyster. Mörka ringar under ögonen och hudpigmenteringar kamoufleras med hjälp av färgserumet som skapar en jämn och fin hudton, BB Glow är alltså en semipermanent foundation som gör att man ser fräsch ut under en längre period. Effekten syns redan efter första behandlingen och effekten förstärks inom de två kommande veckorna efter behandlingen. För att få ett mer långvarigt resultat rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar. Antalet behandlingar kan variera beroende på önskat resultat och hudens acceptans. Vissa ser resultat redan efter första behandlingen medan andra behöver några fler för att känna märkbar skillnad. 


Jag har tunna och lite bryn, kan jag göra en browlift?

Ja. så länge du har egna hårstrån går det bra att göra en browlift. resultatet varierar dock beroende på hur mycket egna strån du har. Ju fler står du naturligt har - desto fylligare resultat.


Innehåller tandblekningen hos dig väteperoxid

Nej! Tandblekningnen jag använder innehåller inte väteperoxid. 


Gör tandblekningen ont eller skadar mina egna tänder?

Nej, eftersom tandblekningen inte innehåller väteperoxid skadar den inte dina tänder och det gör varken ont eller ilar i tänderna under behandlingen. 

Hur länge håller lashlift?

Beroende på dina egna fransars växtcykel ca 4-8 veckor.


Vilken fransförlängning ska jag välja?

Singelfransar - Lösfransar fästs en & en på din naturliga frans och ger ett väldigt naturligt resultat.

Mixfransar - En mix av singel fransar & volym fransar. 

Volymfransar - Fluffiga volymvippor för dig som vill ha mycket fransar.

Megavolym - För dig som vill ha extra mycket fransar!


Hur länge håller browlift?

Ca 4-8 veckor.


Hur länge håller fransförlägning? 

Vi rekommenderar alltid en påfyllning mellan 2-4 veckor. Helt beroende på dina egna fransars växtcykel.


Vad finns det för betalningssätt?

Klarna, kort & swish. 

Är kunderna försäkrade.

Ja, vi har en patientansvarsgörsäkring och är certifierad av säkerklinik & Folksam. 

Vad har du för åldersgräns?

På alla våra behandlingar har vi 18 års åldersgräns. Undantag för tandsmycke men då med förälders närvaro.