B R O W L I F T


B R O W L I F T 

En av 2020 hetaste trender blev den omtalade behandlingen browlift. Den tog Sverige med storm och vi var inte sen att hoppa på trenden. Här ser vi till att framhäva de naturliga ögonbrynet och få de fluffiga och mer lätthanterliga. Brynen blir mer följsamma och mjukare vilket resulterar i att de upplevs både tätare och fylligare.

 Denna behandlingen passar både dig med mycket bryn naturligt men också för dig som har lite mindre och glesare bryn. Slutresultatet blir snygga och välformade ögonbryn som inte kräver mycket tid och arbete. 

U T F Ö R A N D E 

Under behandlingen kommer brynet att arbetas upp i önskad riktning. Bara detta ger ansiktet ett rejält lyft! När vi uppnått en önskar form/riktning på ögonbrynet så appliceras permanentvätskan på brynet. Denna behandling beräknas ta mellan 45-60 minuter och har en hållbarhet på upptill 8 veckor. Återigen, detta kan variera beroende på hur snabb dina brynstrån naturligt. Du kan med fördel komma in till salongen efter 3-4 veckor för en klassisk färg och form

Behandlingen avslutas med att brynen färgas samt formas i önskad form. Sist appliceras en vårdade keratinbehandling för att stärka ögonbrynet. 

U N D E R L Ä T T A R  S T Y L I N G E N

Vi utför alltså en rakpermanent av ögonbrynet för att ändra riktningen på brynstråna. Detta görs för att ansiktet ska få sig ett lyft och även för att skapa ett bryn som är enklare att forma samt styla. Ögonbrynet kommer INTE att fastna i den riktningen som brynet kammas upp till under behandlingen. Utan du kommer efteråt att kunna borsta brynet i princip hur du vill. Men skulle du vilja borsta upp de och göra de mer fluffiga så går det mycket enklare eftersom vi har förändrat texturen på hårstråna. 


Priser på alla behandlingar finner ni på vår BokaDirekt


E F T E R V Å R D