I N J E K T I O N E R

Jag har nu anställt en legitimerad sjuksköterska som kommer utföra alla injektionsbehandlingar framöver. Med start från 1/7 så behöver du vara utbildad samt legitimerad sjuksköterska för att utföra alla sorter av injektionsbehandlingar. Jag bestämde mig då för att ta in Fanny

Fanny är utbildad av min läkare Michael i både botox, fillers & profhilo, på exakt samma sätt som jag blivit utbildad. Så jag kommer att lära henne allt jag kan. Men hon kommer självklart få jobba på sitt eget vis. Vår härliga sjuksköterska kommer finnas på plats 3-4 dagar i veckan för att behandla er. 

Men jag kommer fortsätta att ha kundkontakten. Det är fortfarande mig, Jannice ni träffar och det är jag som konsulterar & håller er i handen. Jag är med vid varje injektion, medan vår underbara Fanny injicerar er, då jag enligt lag inte får göra detta längre. Jag är väldigt säker på att ni kommer få en underbar relation till Fanny! 

Så allt blir precis som vanligt när ni kommer till mig i höst, Det är bara större lokal, en ny fantastiskt sjuksköterska som injicerar er samt lite nya behandlingar. Jag finns på plats hela tiden, oroa er inte. 

Kram från Jannice,