V O L Y M F R A N S A R


V O L Y M F R A N S A R

Volymfransar är den populäraste behandlingen inom fransvärlden. Här arbetar vi med knippen som bilder en fin volym. Vi pratar om knippen på 2-6 stycken syntetfransar/knippe. Detta skapar en superfin och svart volymförlängning. Fylligt och fluffigt är ledorden i denna behandling!! Mängden fransar i varje knippe anpassas efter fasen den naturliga fransen är i. Ju kortare frans - ju tunnare knippe använder vi oss av (2D). Knippena som används under behandlingen skapas för hand under tiden som du ligger och blundar. Därför är detta en tidskrävande behandling som tar lite längre tid samt kostar lite mer. Man arbetar på detta sätt eftersom de handgjorda knippena bidrar till en bättre hållbarhet samt att den blir ännu lite skonsammare. 

Volymen anpassas efter dina önskemål och vi har en konsultation innan behandlingen startar där vi går igen din vision av förlängningen.H Å L L B A R H E T E N 

Hållbarheten på förlängningen brukar vara upp till 4 veckor. Därefter kommer ett återbesök att bokas in. Här fyller vi på de luckor som har blivit under månaden och ser till att du får nya och fräscha fransar igen. Fransförlängningen, alltså syntetfransen, kommer att successivt ramla av. Detta är helt naturligt och något som sker i takt med att vi byter ut våra egna naturliga fransar. Vi byter ut den naturliga fransen en gång per månad, vilket då gör att förlängningen även kommer att ramla av. 

När det kommer till volymfransar arbetar vi med fler fransar. De väger lika mycket, men vi kan få på flera fransar per öga. Detta resulterar i att hållbarheten oftast anser vara bättre på ett volymset. Om du tappar ett knippe så kommer ett annat att täcka för hålet. Detta är det smidiga med volym fransar!


P R I S   V O L Y M F R A N S A R:

Nytt set: 800:- 

Refill: 750:- 

Quick fix: 450:-