K O N T A K T A   O S S


Välkommen till mig på Miss Pink Beauty Bar. Jag som driver denna skönhetssalong i centrala Sala heter Jannice Eriksson. Min skönhetssalong går i min favoritfärg - ROSA. Den utstrålar en rogivande och lycklig atmosfär. Vi erbjuder många olika skönhetsbehandlingar, allt från injektionsbehandlingar, fransförlängning och frisörbehandlingar. Jag, Jannice, har utbildning och certifierad i alla behandling som utövas på salongen. Sen 1/7-21 har jag numera en legitimerad sjuksköterska som utför ALLA injektionsbehandlingar. Hos mig finner ni även ett grymt team med tjejer som utför alla behandlingar. 

För mig är det viktigt att alla kunder känner sig välkomnade och omhändertagna från första stund. Det är en liten och familjär salong där du som kund får stå i fokus. Salongen är godkänd av miljö-och hälsa och är en trygg plats för dig som kund. Jag ser framemot att få träffa just dig i min rosa skönhetssalong. 

Kram Jannice


SAY HI! 


Rådhusgatan 5, 733 30 Sala

Salongen har för tillfället inget telefonnummer

missjannice@hotmail.com

Godkänd av Säker klinik, patientförsäkring, leg.läkare ansluten till salongen samt leg. sjuksköterska på plats. 
Salongen har precis flyttat till sin nya adress - Rådhusgatan 5 i Sala, några gator bort från den tidigare lokalen. Några få parkeringar finns tillgängliga utanför men vi rekommenderar att du parkerar vid busstorget/fiskartorget i Sala då det finns fler tillgängliga parkeringar. I hela Sala är det fri parkering med p-skiva! Nytt från 1 september 2020 är att det nu kommer till OB tillägg efter varje påbörjad heltimme från 18:00. Detta gäller från klockan 18:00 alla vardagar, röda dagar och helger. Tillägget kommer att vara... Bokning av behandling som förekommer på röddag, helgdag eller efter 18:00 tillkommer 100 kr. Detta anses vara en obekväm arbetstid, även för mig som företagare. Detta räknas då som mitt OB-tillägg