Välkommen till mig på Miss Pink Beauty Bar. Jag som driver denna skönhetssalong i centrala Sala heter Jannice Eriksson. Det är jag som möter upp er på er bokade till och som även är utövaren till alla behandlingar. Min skönhetssalong går i mina favoritfärger - ROSA. Den utstrålar en rogivande och lycklig atmosfär. Jag, Jannice, har blivit utbildad och har certifikat i alla behandlingar som utövas på salongen. På Miss Pink erbjuds många olika skönhetsbehandlingar, allt från injektionsbehandlingar, fransförlängning och tandblekning.

För mig är det viktigt att alla kunder känner sig välkomnade och omhändertagna från första stund. Det är en liten och familjär salong där du som kund får stå i fokus. Salongen är godkänd av miljö-och hälsa och är en trygg plats för dig som kund. Jag ser framemot att få träffa just dig i min rosa skönhetssalong. 

Kram Jannice


SAY HI! 


Kungsgatan 16, 73330, Sala

Salongen har för tillfället inget telefonnummer

info@misspink.se

Godkänd av Säker klinik, patientförsäkring, leg.läkare ansluten till salongen
Nytt från 1 september 2020 är att det nu kommer till OB tillägg efter varje påbörjad heltimme från 18:00. Detta gäller från klockan 18:00 alla vardagar, röda dagar och helger. Tillägget kommer att vara... Bokning av behandling som förekommer på röddag, helgdag eller efter 18:00 tillkommer 100 kr. Detta anses vara en obekväm arbetstid, även för mig som företagare. Detta räknas då som mitt OB-tillägg