I N F O R M A T I O N   O M   S A L O N G E N 


V Ä L K O M M E N   T I L L   M I S S P I N K


Välkommen till oss på Miss Pink Beauty Bar. Salongen är belägen i centrala Sala och ägs av Jannice Eriksson. Skönhetssalongen utstrålar en rogivande och lycklig atmosfär och går självklart i Jannices favoritfärg - ROSA. Salongen är godkänt av miljö-och hälsa och du som kund är försäkrad från första stund. Salongen erbjuder flertalet skönhetsbehandlingar med allt från injektionsbehandlingar, fransförlängning och frisörbehandling. Jannice, har utbildning och certifieringar i alla behandlingar som utövas på salongen. Hos oss hittar ni ett grymt team med drivna tjejer som utför alla salongens behandlingar. Sedan 1/7-21 har salongen en legitimerad sjuksköterska på plats i salongen som utför ALLA injektionsbehandlingar. 

Varmt välkomna till en familjär salong där du som kund står i fokus under behandlingen.


Rådhusgatan 5, 733 30 Sala

Kontakt sjuksköterska: 073-995 24 40

info@misspink.se

Kontakt frisör: Linn@Misspink.se

Godkänd av Säker klinik, patientförsäkring, leg.läkare ansluten till salongen samt leg. sjuksköterska på plats. V A R T   F I N N S   V I ?


Salongen ligger på Rådhusgatan 5 i Sala. Några få parkeringar finns tillgängliga utanför men vi rekommenderar att du parkerar vid busstorget/fiskartorget i Sala då det finns fler tillgängliga parkeringar. Fri parkering i hela Sala med p-skiva.Nytt från 1 september 2020 är att det nu kommer till OB tillägg efter varje påbörjad heltimme från 18:00. Det gäller från klockan 18:00 alla vardagar, röda dagar och helger.Bokning av behandling som förekommer på röddag, helgdag eller efter 18:00 tillkommer 100 kr. Detta anses vara en obekväm arbetstid.