I N F O R M A T I O N   O M   S A L O N G E N 


V Ä L K O M M E N   T I L L   M I S S P I N K


Välkommen till oss på Miss Pink Beauty Bar. Salongen är belägen i centrala Sala och ägs av Jannice Eriksson. Skönhetssalongen utstrålar en rogivande och lycklig atmosfär och går självklart i Jannices favoritfärg - ROSA. Salongen är godkänt av miljö-och hälsa och du som kund är försäkrad från första stund. Salongen erbjuder flertalet skönhetsbehandlingar med allt från injektionsbehandlingar och fransförlängning. 

Hos oss hittar ni ett grymt team med drivna tjejer som utför alla salongens behandlingar. Sedan 1/7-21 har salongen en legitimerad sjuksköterska på plats i salongen som utför ALLA injektionsbehandlingar. 

Varmt välkomna till en familjär salong där du som kund står i fokus under behandlingen.


Rådhusgatan 5, 733 30 Sala

Kontakt sjuksköterska: 073-995 24 40

info@misspink.se

Godkänd av Säker klinik, patientförsäkring, leg.läkare ansluten till salongen samt leg. sjuksköterska på plats. V A R T   F I N N S   V I ?


Salongen ligger på Rådhusgatan 5 i Sala. Några få parkeringar finns tillgängliga utanför men vi rekommenderar att du parkerar vid busstorget/fiskartorget i Sala då det finns fler tillgängliga parkeringar. Fri parkering i hela Sala med p-skiva.Nytt från 1 september 2020 är att det nu kommer till OB tillägg efter varje påbörjad heltimme från 18:00. Det gäller från klockan 18:00 alla vardagar, röda dagar och helger.Bokning av behandling som förekommer på röddag, helgdag eller efter 18:00 tillkommer 100 kr. Detta anses vara en obekväm arbetstid.