E V E N T / P A R T Y


N Y H E T!  T J E J K V Ä L L   M E D   B O T O X:  

Ni vet väl att ni kan boka in mig om ni planerar en tjejkväll, möhippa ,botox party eller bara är ett gäng som vill prova på nya behandlingar? Jag kan bjuda in just ditt tjejgäng till min salong och hålla i Botoxpartyt eller besöka er för att diskutera samt utföra behandlingarna. 

B O T O X / F I L L E R S  E V E N T Jag besöker även andra salonger för att utföra injektionsbehandlingar. Om du äger en salong och vill boka in ett möte med mig gällande ett botox/filler event, tveka inte att höra av er till mig på mejl för mer information. 

⁣I dagsläget har jag samarbete tillsammans med salong Hair of Ladylee och besöker salongen för att göra kunder från både Avesta och Krylbo ännu vackrare! Jag har varit nere hos ett tjejgäng i Bålst för en tjejkväll där.

& den 27/11 kommer jag befinna mig hos REDROCK i Falun, på deras grymma salong för att utföra fillers & botox behandlingar.

 Är detta något som låter intressant? Tveka inte att höra av er för med information angående liknande upplägg!   Om du har ytterligare frågor eller funderingar gällande ett framtida samarbete eller event, tveka inte att höra av dig till mig! Skicka iväg ett mejl till mig så återkommer jag så återkommer jag till er!

info@misspink.se

Missjannice@hotmail.com