E V E N T / P A R T Y


K O M M A N D E   E V E N TN Y H E T!  T J E J K V Ä L L   M E D   B O T O X:  

Ni vet väl att ni kan boka in vår injektionsbehandlare om ni planerar en tjejkväll, möhippa ,botox party eller bara är ett gäng som vill prova på nya behandlingar? Vi bjuder in just ditt tjejgäng till salongen eller besöker er för att diskutera samt utföra behandlingarna. 

B O T O X / F I L L E R S  E V E N T vår injektionsbehandlare besöker även andra salonger för att utföra injektionsbehandlingar. Om du äger en salong och vill boka in ett möte med oss gällande ett botox/filler event, tveka inte att höra av er på mejl för mer information. 

⁣I dagsläget samarbetar vi med med salong Hair of Ladylee och besöker salongen för att göra kunder från både Avesta och Krylbo ännu vackrare! Vi har även besökt ett tjejgäng i Bålst för en tjejkväll där. Samt även besökt grymma salong REDROCK i Falun för att utföra fillers & botox behandlingar. 

 Är detta något som låter intressant? Tveka inte att höra av er för med information angående liknande upplägg!   Om du har ytterligare frågor eller funderingar gällande ett framtida samarbete eller event, tveka inte att höra av er till oss! Skicka iväg ett mejl så återkommer vi så återkommer vi så snart som möljligt!