M I X F R A N S A R


M I X F R A N S A R

Mixfransar passar den som är nöjd med singelfransar men vill ha det lilla extra eller MER. Om du önskar en förlängning med ännu mer fyllighet men fortfarande ha ett naturligt resultat är detta rätt behandling. Här förlängs den naturliga fransen både med volymfransar och singelfransar för att skapa ett naturligt resultat. Detta skapar en fylligare mascara effekt. Både volymknippen och enkelstrå fransar används under behandlingen. Det som är bra med mixfransar är att DU som kund bestämmer vilken tjocklek som önskas. Denna teknik tillåter kund att experimentera för att tillslut nå ett perfekt slutresultat. 


Behandlingen innefattar en konsultation målbilden diskuteras. Sedan ses de naturliga fransarna över noggrant för att se kvalitet och längd för att sedan skapa en skonsam fransförlängning. H Å L L B A R H E T 
Hållbarheten på förlängningen brukar vara upp till 4 veckor. Därefter kommer ett återbesök att bokas in. Här fyller vi på de luckor som har blivit under månaden och ser till att du får nya och fräscha fransar igen. Syntetfransen kommer successivt ramla av. Det är helt naturligt och något som sker i takt med att vi byter ut våra egna naturliga fransar. Vi byter ut den naturliga fransen en gång per månad.


Priser på alla behandlingar finner ni på vår BokaDirekt


E F T E R V Å R D