M I X F R A N S A R


M I X F R A N S A R

Mixfransar passar dig som är nöjd med singelfransar men vill ha det lilla extra. Eller vill ha MER. Om du önskar en förlängning med ännu mer fyllighet men fortfarande ha ett naturligt resultat är detta behandlingen för dig. Här förlängs dina naturliga fransar både med volymfransar och singelfransar för att skapa ett naturligt resultat. Detta gör att du får en fylligare mascara effekt. Vi använder oss av både enkelstrå fransar och volymknippen. Det som är bra med mixfransar är att DU som kund bestämmer vilken tjocklek du vill ha. Man arbetar med mer eller mindre av de båda sättet för att skapa det resultat som kund efterfråga. Denna teknik tillåter er som kund att experimentera för att tillslut nå ett perfekt slutresultat. 


Vi kommer innan behandlingen att ha en konsultation där vi går genom vad du har för målbild med behandlingen. Vilken typ av mixfransar du önskar och vilken mängd volymfransar som du tror du hade passat i. Vi kommer sedan noggrant att se över dina naturliga fransar för att kolla dess kvalitet och längd. Detta är för att få en så skonsam förlängning. H Å L L B A R H E T 
Hållbarheten på förlängningen brukar vara upp till 4 veckor. Därefter kommer ett återbesök att bokas in. Här fyller vi på de luckor som har blivit under månaden och ser till att du får nya och fräscha fransar igen. Fransförlängningen, alltså syntetfransen, kommer att successivt ramla av. Detta är helt naturligt och något som sker i takt med att vi byter ut våra egna naturliga fransar. Vi byter ut den naturliga fransen en gång per månad, vilket då gör att förlängningen även kommer att ramla av. 

När det kommer till volymfransar arbetar vi med fler fransar. De väger lika mycket, men vi kan få på flera fransar per öga. Detta resulterar i att hållbarheten oftast anser vara bättre på ett volymset. Om du tappar ett knippe så kommer ett annat att täcka för hålet. Detta är det smidiga med volym fransar!


P R I S   M I X F R A N S A R:
Nytt set: 750:- 
Refill: 650:-